L’exalumne Marc Ferrer Felip rep el premi acadèmic extraordinari 2019-2020

Home / Información general / L’exalumne Marc Ferrer Felip rep el premi acadèmic extraordinari 2019-2020
L’exalumne Marc Ferrer Felip rep el premi acadèmic extraordinari 2019-2020

L’exalumne Marc Ferrer Felip rep el premi acadèmic extraordinari 2019-2020

Molt bon dia. 

Un any més estem d’enhorabona. En el darrer Consell Escolar celebrat al Centre, vam tindre l’oportunitat d’expressar finalment i de manera pública, la nostra satisfacció al lliurar-li a un exalumne, en persona, un altre premi extraordinari al rendiment acadèmic en el passat curs 2019-2020.  És tracta del segon alumne del nostre Centre que rep aquest premi en els darrers anys.

És per tant, un honor compartir amb tota la Comunitat Educativa que el nostre exalumne MARC FERRER FELIP va estar a la llista d’alumnes premiats.  Per les circumstàncies excepcionals que hem viscut durant aquest any, la Conselleria d’Educació, no va poder lliurar al mes de març, aquest guardó, com tots haguérem desitjat, així que va ser atorgat oficialment recentment.

Volem destacar que l’alumne, no només va destacar a nivell curricular, sinó també a nivel personal. 

El guardonat i la seua família al complet, van ser convidats al centre per a compartir amb nosaltres aquest important premi. A la fotografia adjunta, podem vore aquest moment tant especial en el qual tots/-es els/les allí presents, vam obsequiar al guardonat amb un fort aplaudiment en reconeixement al seu esforç, treball i constància. 

Una volta més, volem expressar en aquestes paraules el més sincer reconeixement a tots i cada un dels sectors que conformen la Comunitat Educativa de Xilxes. Al protagonista, Marc pel seu esforç, rendiment, treball i bona actitud, a la seua família per la seua implicació i a tots i cada un dels mestres que han acompanyat a Marc en el procés d’aprenentatge. 

Moltíssimes felicitats Marc!

Et desitgen el millor en aquesta nova marxa.

Gerard Formet Llusar.
Director.